dilluns, 24 de setembre de 2007

Enllaços

Ja fa dies que volia escriure i no sabia què. Avui he decidit fer-vos propaganda dels blocs que conec dels meus amics (si ets amic meu i no el tenc, dóna'm l'adreça) i així, a veure si decidesc què escriure en aquest bloc. Així doncs, començarem per ordre alfabètic:

--En Dan té un bloc amb més gent que es diu Bandarrismes i xerra de coses de denuncia social i defensa del territori.
--Les fotos de na Marina són molt xules (com les d'aquí dalt). Al sector femení li interessarà saber que, a més de paisatges i coses més o menys artístiques, també té fotos del Borja, el guitarrista del Feliu Ventura que està molt bo (és molt maco!).
--El bloc den Josep no és tan seriós, s'hi pot riure molt amb aquest bloc, és un festival de l'humor fet bloc, és un mètode per evitar l'avorriment.
--El bloc dels Joves de Menorca per la defensa del territori ja ho diu el nom, però hi posam poques coses per allà i està un poc mort, però de tant en tant passen coses...
--El bloc de na Maria es diu Escriviure (com en Ponç Pons que escriviu) i l la majoria d'entrades són poemes. Està molt bé també.
--El bloc de na Marina (la mateixa de les fotos) és mig en català mig en anglès. És un bloc mal de descriure perquè és molt variat: hi ha fricades, reflexions, coses, etc.
--Power Trip és el bloc del grup de música den Pedro (bé, és un dels grups). Hi ha fotos i una cançó seva.
--TimFisioteràpia és el bloc den Tóbal (o Tòfol). Va de fisioteràpia mesclada amb experiències seves. Quan dius fisioteràpia, ja sona malament, però no, es pot llegir perfectament, a més, fisioteràpia no vol dir més que fer massatges.

I ja està. Hi ha blocs de tot tipus i tots són molt bons i recomanables, així que si no sabeu que fer per no avorrir-vos, mirau-los i a veure que us semblen.

3 comentaris:

Carlos ha dit...

Hola Ciceró!

Una proposta per un post: Encara que ja està una mica superat (bé, diguem que no està tan de moda)... no estaria de més que fessis un escrit sobre la polèmica Maó vs. Mahó. Sempre és interessant veure l'opinió (escrita) d'un filòleg sobre un tema que coneix millor que els altres.

Ale idò,

Carlos

Ciceró Pascual ha dit...

Fet!

Si el meu públic lector ho decideix així...

josep ha dit...

Moltes gràcies per fer-me propaganda, Cice!