dimarts, 30 d’octubre de 2007

El poder de nissaga

Vegent que Alcover no us agrada gaire, faré un qüestionari, com en Josep ha fet al seu bloc. Aquest, però, va sobre: què recordeu de Nissaga de Poder? Envieu les respostes (1.a 2.b 3.c, etc., així per exemple) i diumenge penjaré les respostes. Si no us en recordeu o no ho vau veure mai, podeu posar respostes a l'atzar, com més coses digueu, més riurem. El guanyador, rebrà un reconeixement públic i podrà dir amb orgull que és un gran nissagadepoderista o que té poders de nissaga. Sort!

1. A quin poble passava la novel·la?

a. Vilafranca del Penedès
b. Santa Eulàlia del Penedès
c. Sant Narcís del Penedès

2. Quin era el segon llinatge den Raimon Montsolís?

a. Ribalta
b. Montsolís
c. Aimerich

3. Qui escrivia les novel·les de terror?

a. L'Agustina
b. El capellà
c. El fuster

4. Qui va matar el Fèlix?

a. L'Eulàlia
b. El Mateu
c. L'Eduard

5. Com li deia l'Eulalia Montsolis al seu germà Mateu quan se'l follava?

a. Capità Blood
b. Bartleby
c. General Sherman

6. On era el Marçal quan algú va matar el Fèlix?

a. El cercava
b. A Barcelona comprant cocaïna
c. A Cadaqués amb una puta

7. Com es deia el fill de l'Eduard i l'Abril?

a. Eduard
b. Roger
c. Mateu

8. Quin percentatge d'accions de les caves Montsolís va arribar a tenir l'Amadeu Cabanilles abans de morir?

a. 51 %
b. 49 %
c. 26 %

9. Qui va impedir que se suïcidés l'Elisenda Castro?

a. El Gabriel Montsolís
b. L'Eulàlia Montsolís
c. El Maurici Castro

10. A qui es va follar l'Enric Cabanes?

a. La Laia
b. L'eulàlia
c. La Laia i l'Eulàlia

I perquè us en recordeu:

8 comentaris:

josepms ha dit...

Molt bé, jo contestaré tot i no haver vist mai cap capítol d´aquesta sèrie, i potser que n´endevini colcuna i tot!
1. a
2. b
3. a
4. c
5. a
6. c
7. a
8. c
9. c
10. c

Si no aprov, hi ha recuperació de setembre? O m´hauré de tornar a matricular de Nissaga (i en aquest cas pagar doble, grrr?)

Ciceró Pascual ha dit...

Tens un 3!!!

La matrícula és gratuïta, assessora't millor i torna-ho a provar. Pensa però, que amb un 5 estàs aprovat (te'n falten dues) i que, de moment, has demostrat que ets el millor fan de Nissaga que ha passat per aquest bloc.

Marina ha dit...

Os3, no me'n recordo d'absolutament res, no sóc gaire teleaddicta! Aquí van, a boleo!

1.b, 2.c, 3.c, 4.b, 5.b, 6.b, 7.b, 8.b, 9.a, 10.a

Ciceró Pascual ha dit...

Marina:

Tu també tens un 3!

Falta memòria telehistòrica, no podem oblidar la història dels Montsolís.

Xàldiga ha dit...

Que guai! Des que vaig veure q ho havies penjat volia fer el test, però entre una cosa i un atra... Ara, diumenge de ressaca, he trobat una estoneta, així que:
1 b
2 a
3 b
4 b
5 a
6 c
7 b
8 b
9 a
10 b
Un petonàs!!!

Ciceró Pascual ha dit...

Neus!

Has aprovat, de moment ets la millor nissaguera: tens un 5!!!

Si us sembla bé, penjaré els resultats demà a darrera hora, a veure si encara s'anima més gent (pensava que hi hauria un bombardeig d'entrades, però no!). Vosaltres tres, si voleu millorar, podeu tornar-hi.

Salut!

Marina ha dit...

un bombardeig d'entrades, diu! si aquí ningú no comenta els blogs ni res! no et pots queixar, encara, a mi me'ls comenten menys i tot, la meitat dels meus amics són anti-blogs, tipo Aina. Realment no sé pq em vaig posar a fer-ne un si això ja ho sabia! :P

Ciceró Pascual ha dit...

Hola a tothom,

Ha arribat el moment de les solucions (i no és el cotxe-bomba!) que tant estaveu esperant tots i totes.

Sí, esperava més respostes, però és igual, molt més mèrit per qui heu respost!

1. A quin poble passava la novel·la?

b. Santa Eulàlia del Penedès
(bona memòria Neus i Marina!)

2. Quin era el segon llinatge den Raimon Montsolís?

c. Aimerich
(Marina, havies començat molt bé, però...)

3. Qui escrivia les novel·les de terror?

b. El capellà
(Bé neus: el capellà, però donaven el nom de l'Agustina per evitar problemes amb el bisbe)

4. Qui va matar el Fèlix?

a. L'Eulàlia
(com pot ser que ningú se'n recordés de qui va matar el Fèlix!? La millor escena de la televisió que he vist mai és l'escena en què l'eulàlia el mata)

5. Com li deia l'Eulalia Montsolis al seu germà Mateu quan se'l follava?

a. Capità Blood
(Per uns còmics que llegien)

6. On era el Marçal quan algú va matar el Fèlix?

c. A Cadaqués amb una puta
(Amb la puta que es va casar amb el Roger, l'amic de l'Eduard)

7. Com es deia el fill de l'Eduard i l'Abril?

b. Roger
(Com l'amic que es va casar amb la puta)

8. Quin percentatge d'accions de les caves Montsolís va arribar a tenir l'Amadeu Cabanilles abans de morir?

a. 51 %
(per això i molt més, la Laia el va matar tirant el cotxe per un precipici)

9. Qui va impedir que se suïcidés l'Elisenda Castro?

b. L'Eulàlia Montsolís
(Sort de l'Eulàlia, Compañeros i 7vidas no seria el mateix sense l'Elisenda)

10. A qui es va follar l'Enric Cabanes?

c. La Laia i l'Eulàlia
(Més a l'Eulàlia, però per venjar-s'hi, es va tirar la Laia mentre estava embarrassada)

Classificació per respostes encertades:

1a Neus (5)
2ns Josep i Marina (3)

Classificació per respostes encertades seguides:

1a Neus (3)
2ns Josep i Marina (2)

Classificació per més respostes equivocades seguides:

1rs Josep i Marina (4)
2a Neus

Classificació per més respostes iguals consecutives:

1a Marina (5 Bs)
2n Josep (3 Cs)
3a Neus (2 Bs dues vegades)

Neus: reb un reconeixement públic i pots dir amb orgull que ets una gran nissagadepoderista o que tens els poders de nissaga.

Ala idò, fins al proper concurs del poder de nissaga o un de nou sobre Laberint d'ombres (molt bo també).