dimecres, 19 de desembre de 2007

Bones festes!!!

Hola a tothom,

Us volia penjar un powepoint en català, però els que hi havia eren molt dolents i/o senzills. Així, que he escrit nadal en anglès per posar-vos un powerpoint de nadal en anglès, que segur que n'hi ha que estan bé, però no ho he fet bé i me n'han sortit en estonià. Amb filosofia menorquina del "ja que hi som...", me'ls he mirat i n'he trobat un amb molts dibuixets, i ben igual, no cal entendre res, ja que sempre es diuen les mateixes coses per nadal.

Doncs això, ja us ho dic en català: bones festes, no passeu pena pel sobrepès que en gener es perd tot una altra vegada i es deixa de fumar i la gent s'apunta al gimnàs i comença les col·leccions del Planeta d'Agostini; i si teniu betlem a casa o us agradaria tenir-lo, bon nadal i bon any 2008. Que hi hagi sort el dia de reis i/o que cagui molt el tió (papanoel, per als més cocacolitzats i/o nòrdics).

Cercant powerpoints també he trobat dos calendaris per al 2008. Crec que són la referència masculina per als calendaris del 2008. Jo me qued amb juny del primer i del segon calendari, tot i que si me n'aconseguiu qualsevol altra, jo no li faria un lleig.

4 comentaris:

Marina ha dit...

molt agraïda pel "bon nadal", però alguna cosa pq el públic femení d'aquest bloc tb ens alegrem la vista no la podries posar? ni que sigui per això del políticament correcte que ara està tant de moda. :P

Radchenko ha dit...

Enhorabona pes partit, el Madriz ha jugat millor, ha defensat millor i ha lluitat millor. És el que té jugar 11 contra 10... Quan jo jugava amb el Racing tot era més fàcil... Bé, bones festes sise, ens veiem prest...

Ciceró Pascual ha dit...

Marina, hi vaig pensar,però és que les dones me les vaig trobar i els homes els hauria de cercar, i em va fer un poc de vessa cercar mascles que estesin bons per internet. Tot i així, ho tindré en compte per a la propera vegada que pengi dones amb poca roba.

Radchenko, sembles dels bons, llàstima que no t'anés bé al Depor, però substituir Bebeto era una tasca molt complicada. Gràcies per les felicitacions nadalenques i madridistes.

Per cert, tenia feina i no vaig veure el partit (per primera vegada des que tenc memòria, crec), això de jugar 10 va per Ronaldinho? Avui a les notícies d'A3 deien: "quien lo ha visto y quien lo ve".

Ala idò,

Carlos ha dit...

Bon nadal!!

Quan et passes per es nostro tros de terra? Per cap d'any que hi seràs?

Ale idò... ja ens veiem.