dimecres, 12 de desembre de 2007

Açò diu ell

El que deia "que te calles" a chávez diu coses molt boniques del caudillo. Tot quadra, tenia més pel, però ja despuntava qualitats de feixista.


2 comentaris:

Carlos ha dit...

Evidentment es poden dir moltes coses del Rei, però em sembla que treure del context històric en que van produir aquestes declaracions i portar-les a l'actualitat per demostrar lo "feixista" què és el Rei em sembla, si més no, una mica fal·laç. I ho és, tant pels sectors d'esquerra que volen demostrar lo dolent que és el Rei, com per sectors dretans que volen fer-se'l seu.

Jo tambée preferiria una república. Però creus que seria possible en un context com l'actual? Quin model de república? L'americà, el francès, el...? El primer no m'agrada gens, i el segon crec que encara portaria més crispació a la política. T'imagines n'Aznar com a president de la república i en ZP com a president de Govern? Seria divertit.

Jordi ha dit...

El del darrere del rei és el general Alfonso Armada, un dels 3 del 23-F, que si no ho tinc mal entès viu retirat en un gran 'pazo' de Galícia.
Quant al que diu el rei i al que en diu en Carlos... sí, deuen ser paraules del 22 de novembre, però el fet que Joan Carles I ara no es recordi que és fill de Franco no vol dir que no en sigui fill. I a més legítim: no hi ha excuses per no plantejar la qüestió de la república. No seria la república el que portaria crispació (suposant que en portés) sinó els polítics (com ara).
I si la república s'acabés, com molts volem, a Fraga, en Mas de president i en Carod de cap de govern... feliços com uns anissos! (Ells, naturalment.) :p