dimarts, 25 de març de 2008

Especial Almodovar

Darrerament, amb en Josep (hola, Josep!) estem molt encegats amb aquest senyor conegut popularment per tenir un Oscar, però que nosaltres coneixem pel consum excessiu de drogues que feia en l'època de la movida madrileña. N'Almodovar ens ha polaritzat musicalment a casa, i no hi ha cap convidat que surti sense haver escoltat Gran Ganga. Fins i tot tenim projectes: un dia de ressaca, i tot, volíem fer una versió i gravar-la, però tot va acabar mirant vídeos com aquests. Així idò, aquí teniu les millors coses que ha fet n'Almodovar; si demà mor, açò és el que en passarà a la posteritat i no Todo sobre mi madre ni hòsties.

Per cert, resem tots un Pare Nostre per a McNamara, el company musical (i no només musical) de l'heroi de Hollywood. Tot i que el va matar una heroïna, ell no era tan dolent com pot semblar. Al limbo sia (A. L. S.).2 comentaris:

josepms ha dit...

Bieeeeeeeeeeeeen, som es primer a comentar!!! Yuhuuuuuu!!

Tenc sa puta cançó que no me la puc treure des cap, Gran Ganga, calamares por aquí, boquerones por allá, aaaaahhh.

Lo llamaré Lucifer! Yo te invoco, moquito a moco!!

Quantes hores de riure i de torturar visites, jaja, quina gràcia. És com recordar aquell dia que vas comprar Pepi, Luci i Bom a un kiosko de les rambles a la puta hora, i vam decidir mirar sa peli... per desgràcia.

Almodóvar, des d´aquella peli no he vist cap més de ses teves... ja no seria igual posar es teu cd sense imaginar-me que vas de drogues fins es ***. Jeje Siseeeeeeeeeeeeeeee tenim una cançó pendent per gravar!!!! J la promocionarem per Pg. de Gràcia.

Carlos ha dit...

http://www.pedroalmodovar.es/