dissabte, 12 de juliol de 2008

En David Hasselhoff també sap cantar i ballar

Darrerament per City TV, que ara li diuen Canal 8 (TeleGodó, també li podrien dir), tornen a fer Los vigilantes de la playa i podem veure na Pamela Anderson de jove passejant amb biquini per la platja. El seu cap, però, en Mitch Bucanan, també és una persona espectacular. Bé, no en Mitch, que és un gran vigilant (el millor), sinó en David Hasselhoff (ho deuen saber dir els espanyols que no saben dir Josep Lluís?), que a més de tenir problemes d'alcoholisme i de fer Los vigilandes de la playa, Los vigilantes de la noche i El coche fantástico, és un music com una casa. Aquí el teniu en un videoclip de Hooked on a feeling i es posa molt en el paper. No us ho perdeu, balla molt bé. En David és un artista en tota regla!

El vídeo me'l va recomanar n'Esteve el 20 de maig de 2006 i l'altre dia, remenant correus elecrònics antics, el vaig trobar i continua sent igual de bo que el primer dia. Per fer-vos una idea del videoclip, us puc dir que n'Esteve és l'amic den Pere que me va recomanar la Droja en el colacao i el senyor ahí-está-la-puerta-de-alcalá. No us penseu que no sap fer recomanacions normals, però aquestes són prou divertides. Ah, i ja m'està bé, açò, a jo. Ja m'està prou bé. Idò no me queixaré, perquè si ja m'està prou bé no me queixaré.
11 comentaris:

Atka Kevlarsjäl ha dit...

bo que se li dóna prou bé això de fer la gavina voladora. Encara el contractaran els del PP perquè surti en algun anucni seu ;)

Ciceró Pascual ha dit...

Segur que ho faria encantat, ell, té una pinta de proBush el tio que no se l'aguanta!!!

Nosaltres no donem idees, que d'aquí quatre (o abans) anys amb en Mitch Bucanan al salvament den Rajoy encarà guanyaran les eleccions!!!

Núr ha dit...

huax! Aquests personatges acabats no tenen una família que els digui «Més val que no ho facis, això»??? Mare meva! hehehehe! Això sí, he rigut una bona estona! :)

Maria ha dit...

Ho vaig veure fa mesos... quin desastre, oh pena d'homo! Amb lo bo que era de "vigilante" i mira com ha acabat... déu meu, a aquests se'ls gira el cervell! O potser és que sempre l'ha tingut així i no ho sabíem!

Ciceró Pascual ha dit...

Aquesta gent ha de continuar fent coses rares i fer la pena d'aquesta manera, perquè així ja tenim de qui riure i amb motiu. La família no li diu res perquè també deuen riure molt!

I esperem que encara no estigui acabat i en David encara ens faci més espectacles d'aquest estil!

Pau ha dit...

Cice, t'he de dir que dilluns em vas recordar en David en els seus millors moments... ulls brillants, records en blanc, falta d'equilibri, deostracions d'equilibri... hahaha.

Quin crack d'home! Però sense el seu estimat KITT i un flotador sota el braç no és el mateix.

lamerce ha dit...

ostres, ja el tenia ben vist aquest vídeo... és terrible!

josepms ha dit...

Vale, molt bo. Però hi ha un video encara millor den David Hasselhoff. Sa mala notícia és que tota sa seva legió de fans l'acabarà de rebutjar: en David Hasselhoff borratxo! Fanboys i fangirls, acceptau sa dura realitat d'un mite caigut.

http://es.youtube.com/watch?v=3CINqUccwkc¡

josepms ha dit...

Link correcte:
http://es.youtube.com/watch?v=3CINqUccwkc

Quin desperdici de Whopper, déu meu.

Ciceró Pascual ha dit...

Josep, tots ens hem emborratxat i hem fet alguna cosa rara d'aquestes, tot i que pensem que no. La sort és que no ens graven.

Visca en David Hasselhoff!!!

josepms ha dit...

Perdó per posar un video encara més patètic den David. Acabes de confirmar que ets un fanboy.